Bio-ethanol haarden zijn een zeer veelzijdige manier om het aantrekkelijke uiterlijk van echte vlammen te krijgen, evenals een geweldige verwarmingsoplossing die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Bio-ethanol haarden kunnen bijna overal geplaatst worden omdat ze geen schoorstenen nodig hebben, en geen roet of as achterlaten. Dit betekent dat ze een prachtige decoratieve functie die u kunt opnemen in elke kamer ontwerp dat u wilt.


Bioethanol

Als u een DIY ethanol haard wilt bouwen, bijvoorbeeld als een traditionele open haard, of als een modern verwarmingselement zoals een plank of salontafel open haard, dan zult u een bio-ethanol brander moeten aanschaffen van de lengte en grootte die past bij uw ontwerp. Hiermee hoeft u zich alleen te houden aan de richtlijnen voor uw specifieke brander bij het bouwen van de basis waar u uw bio-ethanol vuur in wilt plaatsen. Het kan eigenlijk een heel gemakkelijk thuis DIY project zijn om enkele van de eenvoudigere stijlen van open haarden te bouwen, en u kunt ook overwegen om een oude open haard op een soortgelijke manier om te bouwen tot een bio-ethanol vuur. Er zijn veel geweldige project ideeën voor DIY bio-ethanol haarden die je online kunt vinden, om je te helpen inspireren, maar spreek met een professionele installateur als je extra hulp nodig hebt.