Bio-ethanol vuren, kachels en haardelementen worden steeds populairder voor zowel binnen als buiten gebruik in de EU, en worden ook gebruikt voor kamperen. Bio-ethanol is een soort gedenatureerde alcohol die brandt met een rookvrije, schone vlam, en laat geen as achter. Kieselgreen heeft vele verschillende geuren voor uw bio-ethanol haard.


Bioethanol

Als u een stijlvolle vuurplaats in uw tuin of voor een andere buitenruimte zoals een patio of balkon wilt, dan kan bio-ethanol een zeer goede keuze zijn. Bio-ethanol vuurschalen en vuurkorven zijn een populaire keuze, omdat ze geven aantrekkelijke vlammen en het verstrekken van wat buiten warmte. Hoewel de warmte van een bio-ethanol vuur niet te vergelijken is met een vreugdevuur, kan het zeker genoeg zijn om de koelte weg te nemen op een zomeravond op het terras.

Een ander voordeel van bio-ethanol tuinverwarmers is dat, omdat bio-ethanol vuren geen rook of gevaarlijke dampen produceren, u dezelfde vuurschaal of andere functie binnen en buiten kunt gebruiken, zodat u een draagbare verwarmingsoptie heeft. Dit betekent dat met het juiste type bio-ethanolvuur, u in de winter binnen warmte kunt hebben en in de warmere maanden een geweldige buitenverwarmer met hetzelfde apparaat.