Bioethanolpejse er en meget alsidig måde at få det attraktive udseende af ægte flammer på og er samtidig en fantastisk opvarmningsløsning, der kan bruges både indendørs og udendørs. Bioethanolpejse kan placeres næsten overalt, da de ikke kræver nogen skorsten og ikke efterlader sod eller aske. Det betyder, at de er et vidunderligt dekorativt element, som du kan integrere i ethvert rumdesign, som du kan lide.


Bioethanol

Hvis du ønsker at bygge en gør-det-selv ethanolpejs, f.eks. som en traditionel pejs eller som et moderne varmeelement som f.eks. en reol- eller sofabordspejs, skal du købe en bioethanolbrænder i den længde og størrelse, der passer til dit design. Du behøver kun at følge retningslinjerne for din brænder, når du bygger den base, du vil placere dit bioethanolfyr i. Det kan faktisk være et meget nemt gør-det-selv-projekt at bygge nogle af de mere enkle pejseformer, og du kan også overveje at omdanne en gammel pejs til en bioethanolpejs på samme måde. Der er mange gode idéer til DIY-bioethanolpejse, som du kan finde online som inspiration, men tal med en professionel installatør, hvis du har brug for ekstra hjælp.