Med den stigende popularitet af bioethanol pejse Mange mennesker, der overvejer at købe et sådant, undrer sig over, om det rent faktisk fungerer som en opvarmningsløsning ud over at give den dekorative effekt af ægte flammer. Fordi bioethanolpejse ofte sammenlignes med stearinlys, når det gælder deres funktion, tror nogle mennesker, at den mængde varme, de afgiver, er lige så ubetydelig som et stearinlys - ja, der er et rigtigt bål, men det vil ikke holde dig varm midt om vinteren.


Bioethanol


Men i virkeligheden bioethanol pejse er ca. 30% varmere (målt i kilowatttimer) end en gennemsnitlig elektrisk pejs, der bruges i den højeste indstilling. Det gør dem helt velegnede til opvarmning af et rum, selv i de koldeste perioder af året. Mange mennesker finder faktisk den maksimale varmeeffekt i et ethanolpejs for varm, men det er ikke noget problem, fordi brænderne på disse pejse giver dig mulighed for at justere varmen til det niveau, du foretrækker.


Med bioethanolpejse kan du opvarme dit hjem på en sikker og stilfuld måde, og du kan bruge dem overalt i huset, fordi der ikke kræves nogen særlig ventilation, og der udvikles ingen røg.