Bioethanol-brændstof bruges til at drive alle mulige ting, herunder pejse, campingkomfurer og lanterner. Hvis du er på udkig efter bioethanolbrændstof til at drive et af disse apparater inde eller ude, undrer du dig måske over, om alle bioethanolbrændstoffer, der sælges, er de samme. Bioethanol, der sælges til husholdningsbrug, er denatureret alkohol, hvilket betyder, at der er tilsat et bitterstof, som gør den uegnet til at blive drukket. Dette sker både af hensyn til sikkerheden og for at kunne sælge det uden de skatte- og licensproblemer, der er forbundet med salg af alkoholholdige drikkevarer. Det betyder, at den bioethanol, du køber, aldrig vil være 100% ren, men hvor ren skal den være?


Bioethanol

Hos Bioethanolshop køber du den bedste kvalitet Kieselgreen bioethanol til brug i åbne pejse og udendørs brændeovne med en renhedsgrad på 96,6%. Dette renhedsniveau giver dig den rigtige størrelse af flammen og den mængde varme, som disse apparater kan tåle (100% bioethanol kan være for flygtig). Brændstoffer med lavere renhed, op til ca. 80%, vil stadig fungere i en bioethanolbrænder, men kan give en ubehagelig lugt, når de anvendes. Hvis du ved et uheld køber bioethanol af dårlig kvalitet, kan du maskere denne lugt med duftolier eller voks i brænderen.