Kui kaua bioetanoolkütus kestab, sõltub sellest, milleks te seda kasutate, kuid kui te kasutate seda bioetanoolkaminate kütmiseks, mis on tänapäeval väga levinud kütuse kasutusviis, siis on bioetanoolkaminate tootjatel mõned vastused.


Bioetanool


Bioetanooli müüakse liitrites ja ka bioetanooliküttekollete puhul on tavaline, et nende põletid mahutavad ühe liitri kütust, nii et kui te küsite, kui kaua bioetanooli kestab, siis on üldiselt kõige parem mõelda, kui kaua te suudate oma ilusat bioetanoolikütust ühe liitri bioetanoolikütusega hoida.

Tegelikult erinevad siinsed hinnangud üsna palju, mis on tingitud etanoolikoguse varieeruvusest, kui tuli töötab eri seadistustel. Enamiku etanoolitulede maksimaalset seadistust ei kasutata tavaliselt pikema aja jooksul, kuna see võib pikemaajalisel kasutamisel liiga kuumaks minna. Kui aga keskmist bioetanooli tuld täisvõimsusel kasutada, siis saab ühe liitri kohta kuskil 3 kuni 4 tundi soojust. Tootjate hinnangul saab seda kahekordistada madalamatel seadistustel, mis annab ühe liitri bioetanooli kasutusaega 6-8 tundi.