Bioetanoolikaminad on väga mitmekülgne viis saada tõelise leegi atraktiivne välimus ning suurepärane küttelahendus, mida saab kasutada nii sise- kui ka välistingimustes. Bioetanooli kaminad võib paigutada peaaegu kõikjale, sest need ei vaja korstnaid ega jäta tahma ega tuhka. See tähendab, et need on suurepärane dekoratsioon, mida saate lisada mis tahes ruumi kujundusse, mis teile meeldib.


Bioetanool

Kui soovite ehitada omatehtud etanoolituld, näiteks traditsioonilise kaminaga või moodsa kütteelemendina, näiteks riiuli- või kohvilaudkaminana, peate ostma bioetanoolipõleti, mille pikkus ja suurus sobib teie kujundusega. Selle puhul peate bioetanoolitule aluse ehitamisel järgima ainult oma konkreetse põleti jaoks ettenähtud juhiseid. Mõne lihtsama stiilis kaminate ehitamine võib tegelikult olla väga lihtne kodune DIY-projekt, samuti võite kaaluda vana kaminate ümberehitamist bioetanoolikaminaks sarnasel viisil. Internetis leidub palju suurepäraseid projektiideid bioetanoolikaminate jaoks, mis aitavad teid inspireerida, kuid kui vajate lisaabi, rääkige professionaalse paigaldajaga.