Bioetanolitakat ovat erittäin monipuolinen tapa saada aikaan oikean liekin houkutteleva ulkonäkö sekä erinomainen lämmitysratkaisu, jota voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Bioetanolitakat voidaan sijoittaa lähes minne tahansa, sillä ne eivät vaadi savupiippuja eivätkä jätä jälkeensä nokea tai tuhkaa. Tämä tarkoittaa, että ne ovat ihana koriste, jonka voit sisällyttää mihin tahansa haluamaasi huoneeseen.


Bioetanoli

Jos haluat rakentaa DIY-etanolitulen esimerkiksi perinteiseksi takaksi tai moderniksi lämmityselementiksi, kuten hylly- tai sohvapöytätulisijaksi, sinun on hankittava bioetanolipoltin, jonka pituus ja koko sopivat suunnitelmiisi. Tämän ansiosta sinun tarvitsee vain noudattaa tietyn polttimen ohjeita, kun rakennat alustan, johon haluat sijoittaa bioetanolitulen. Joidenkin yksinkertaisempien takkojen rakentaminen voi olla itse asiassa erittäin helppo koti DIY-projekti, ja voit myös harkita vanhan takan muuntamista bioetanolitulisijaksi samalla tavalla. Verkosta löytyy monia hienoja projekti-ideoita DIY-bioetanolitulisijoille, jotka voivat inspiroida sinua, mutta jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä ammattitaitoiseen asentajaan.