Kasvavan suosion myötä bioetanolitakat Sisustusominaisuutena monet sellaisen hankkimista harkitsevat ihmiset ihmettelevät, toimivatko ne oikeasti lämmitysratkaisuna sen lisäksi, että ne tarjoavat aitojen liekkien koristeellisen vaikutuksen. Koska bioetanolitakkaa verrataan usein kynttilöihin sen toiminnan kannalta, jotkut ihmiset ajattelevat, että niiden luovuttama lämpömäärä on yhtä vähäinen kuin kynttilän - kyllä, siellä on oikea tuli, mutta se ei pidä sinua lämpimänä keskellä talvea.


Bioetanoli


Mutta itse asiassa bioetanoli ovat noin 30% lämpimämpiä (kilowattitunneissa mitattuna) kuin keskimääräinen sähkötakka, jota käytetään korkeimmalla asetuksella. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti huoneen lämmitykseen myös kylmimpinä vuodenaikoina. Monien mielestä etanolitakan maksimilämpöteho on liian kuuma, mutta tämä ei ole ongelma, koska näiden takkojen polttimien avulla voit säätää lämmön haluamallesi tasolle.


Bioetanolitulisijoilla voit lämmittää kotisi turvallisesti ja tyylikkäästi, ja voit käyttää niitä missä tahansa talossa, koska erityistä ilmanvaihtoa ei tarvita eikä savua synny.