Jos etsit bioetanolipolttoainetta bioetanolitakkaasi tai muita tuotteita, kuten retkikeittimiä tai fonduesettejä, jotka on suunniteltu käyttämään bioetanolialkoholia polttoaineena, sinun kannattaa käydä osoitteessa Bioetanolikauppa parhaan laatuisen bioetanolin osalta. Koska bioetanoli on denaturoitua alkoholia, joka ei siis kelpaa ihmisravinnoksi, sitä ei tarvitse myydä vain paikoissa, joilla on alkoholijuomalupa, joten sitä voi ostaa esimerkiksi rautakaupoista ja ulkoiluvälinekaupoista. Koska siitä on kuitenkin tulossa niin suosittu, sitä löytyy jopa monista supermarketeista, ja lisäksi sitä voi ostaa verkkokaupoista, kuten Amazonista. 


Bioetanoli

Kun etsit bioetanolia, sinun on kuitenkin syytä olla tietoinen siitä, että kaikki polttoaineet eivät ole samanlaisia. Halvempi bioetanoli on usein epäpuhtaampaa ja voi aiheuttaa pahaa hajua käytettäessä. Näiden ongelmien välttämiseksi kannattaa etsiä bioetanolia, jonka puhtausaste on 96,6%. Jos haluat enemmän vaihtoehtoja, kuten tuoksuvaa bioetanolia tai irtotavarana ostettavia tuotteita, on usein parasta tilata bioetanolitakka-asiantuntijalta. Voit myös tehdä uusintaostoksia, jotta voit pitää varastosi yllä talven aikana!